Hurtigruten


Unieke cruises met de Postboot

Hurtigruten staat bij veel mensen op de Bucketlist en dat is meer dan terecht. Elke dag vertrekt er een postboot vanuit Bergen via 34 havenplaatsen op en neer te varen naar de Noordkaap en daar voorbij. Deze tocht maakt gasten deel uit van de authentieke zeereis die al eeuwenlang door Hurtigruten wordt gevaren. Tegenwoordig is Hurtigruten ook een aanbieder van unieke expeditiecruises wereldwijd, waaronder Groenland en Antarctica.

Het authentieke cruise gevoel aan boord

Aan boord van Hurtigruten is het ultiem genieten van de rust terwijl de schitterende natuur aan u voorbijtrekt. De kleinschalige schepen bieden ruimte aan maximaal 650 passagiers en bieden daarom een kleinschalige cruise ervaring. De meeste schepen zijn voorzien van een zwembad, bubbelbad en/of sauna en daarnaast word je dagelijks getrakteerd op de lokale keuken in het a-la-carte restaurant. Aan boord van de nieuwere hybride schepen krijg je een nog completer cruise gevoel met een fris design, een specialiteitenrestaurant en prachtige lounges.

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

De routes van Hurtigruten zijn uniek en te verdelen in 2 onderdelen. De Noorse Fjorden postboot ervaring en Expeditie Cruises. De authentieke postboot ervaring vertrekt iedere dag van het jaar vanuit Bergen om te varen naar de Noordkaap. In de winterperiode zie je tijdens deze reis vrijwel 100% zeker het Noorderlicht en in de zomer gaat de zon niet onder, de midzomernacht ervaring. Deze reis moet je dus eigenlijk 2 keer maken! Naast de postboot vaart Hurtigruten ook waanzinnige routes naar Alaska, Antarctica, Groenland, Spitsbergen en zelfs de Noord-West passage van Alaska naar Halifax boven Canada langs.

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van Hurtigruten. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Hurtigruten vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van diverse keuzes zoals vervoer, hut, drankenpakketten en natuurlijk de vele excursies die beschikbaar zijn op de bestemmingen.


Hurtigruten Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Oudere schepen: 3,5 sterren - Nieuwe schepen: 4 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties. 
Restaurants Ieder Hurtigruten schip heeft zowel A-la-Carte en buffetrestaurants inbegrepen in de prijs
Drankenpakketten Hurtigruten heeft geen all inclusive drankenpakketten beschikbaar. Het is wel mogelijk om een wijnpakket af te nemen
Fooien Alle fooien zijn in de prijs inbegrepen
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk Hurtigruten heet gasten van iedere leeftijd welkom 
Aantal schepen 16 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Noord Europa en Expeditiecruises
Vaargebieden winter Noord Europa en Expeditiecruises


Hurtigruten in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel