Vanwege het Coronavirus zijn er afwijkende openingstijden in de Disney parken en zijn niet alle hotels beschikbaar. Het is voor Bucketlist Travel niet mogelijk om in deze snel veranderende tijden de website up to date te houden. Informeer daarom bij Bucketlist Travel naar de laatste informatie rondom jouw Disney boeking en bezoek.

Walt Disney World Resort


De meest magische plek op aarde

In de Amerikaanse staat Florida vind je misschien wel de meest magische plek op aarde. Het centraal gelegen Orlando is namelijk het thuis van Walt Disney World Resort. Walt Disney World Resort is niet zomaar een pretpark, het is de ultieme vrijetijdsbesteding wereldwijd. In een gebied wat zo groot is als de provincie Utrecht vind je maar liefst 4 themaparken, 2 waterparken, ruim 30 Disney hotels en een winkelgebied wat meer restaurants en winkels heeft dan een gemiddeld dorp. Het is dus met recht te zeggen dat je jezelf tijdens een bezoek aan Walt Disney World Resort in Florida niet kunt vervelen. Om een globale indruk te krijgen van dit immense gebied adviseert Bucketlist Travel je zeker een aantal dagen uit te trekken en het liefst nog meer, want volgens Rick van Bucketlist Travel krijg je van Walt Disney World Resort in Florida nooit genoeg.

Laat Bucketlist Travel jouw bezoek aan Walt Disney World Resort in Florida verzorgen en je bent er zeker van dat de magie al begint op het moment van boeken. Rick van Bucketlist Travel is een specialist op het gebied van Disney vakanties en heeft zelfs voor The Walt Disney Company gewerkt en een half jaar in Orlando gewoond! Neem contact op met Rick en laat jouw Disney dromen werkelijkheid worden.

 
Andere Disney® droombestemmingenBlijf in contact met Bucketlist Travel