Aman


De hotels van Aman zijn zorgvuldig ontworpen, rekening houdend met de natuurlijke omgeving waarin ze gebouwd zijn. De hotels staan bekend om de ruime opzet en privacy voor gasten. Je wordt hier verwelkomt met een gevoel van vrede en verbondenheid temidden van enkele van de meest natuurrijke en historische landschappen. Aman hotels heeft inmiddels 40 hotels in 22 verschillende landen. Bucketlist Travel heeft uit de verschillende hotels van Aman een selectie gemaakt van 6 prachtige en unieke resorts. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf in 1 van deze resorts of in 1 van de andere resorts of hotels van Aman, neem dan contact op met Bucketlist Travel!


Aman hotels & resorts


AmanZoe, Porto Heli Griekenland

Midden in de ongerepte natuur van de Peloponnesos in Griekenland vind je tijdloze rust in het AmanZoe resort. Het hotel is vormgegeven als een moderne Akropolis en geeft rondom een prachtig uitzicht op olijfgaarden en de Egeïsche zee. De suites en villa’s met privé zwembaden laten je genieten van ongekende luxe op een korte helikoptervlucht afstand van Athene.

Aman Sveti Stefan, Montenegro

Volgens Bucketlist Travel misschien wel het meest unieke hotel op aarde. In Montenegro vind je dit 15eeeuwse eilanddorp en een koninklijke residentie aan de Adriatische zee. Verblijf in 1 van de goed bewaarde en volledig opgeknapte vissershuisjes op het eiland of in de voormalige koninklijke residentie van Koningin Maria van Joegoslavië. Je geniet hier hoe dan ook van 3 idyllische zwembaden en prachtige roze zandstranden.

AmanGiri, Canyon Point Utah Verenigde Staten

Een prachtig uniek hotel op een bijzonder locatie. Midden in het Grand Staircase National Monument vind je het AmanGiri, een hotel zoals je nooit eerder hebt gezien en wat volledig opgaat in de rotswanden van Grand Staircase. Het hotel biedt moderne suites met stuk voor stuk een ongerept uitzicht over de natuur. Het zwembad van AmanGiri is zelfs rondom 1 van de rotsen gebouwd.


AmanPuri, Phuket Thailand

Gelegen op een heel schiereiland en aan 1 van de mooiste witte zandstranden van Phuket biedt AmanPuri een idyllische ontsnapping naar het verleden van Thailand. De privacy van de uitzonderlijke villa’s wordt enkel verstoord door fluisterende kokospalmen en de zucht van de Andamanse zee. Restaurants van wereldklasse en een fantastisch wellnesscentrum maken je verblijf compleet.

AmanYara, Turks & Caicos eilanden

Dit luxe resort in de Caribbean koestert zich in ongekende afzondering aan de rand van een groot natuurreservaat. Vanuit het resort heb je zicht op de turquoise wateren en witte zandstranden die de Turks- en Caicoseilanden te bieden hebben. Het hotel beschikt ook over restaurants van wereldklasse, uitstekende wellness faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin.

AmanEra, Dominicaanse Republiek

Laat je onderdompelen in luxe in dit natuurrijke Caribische toevluchtsoord. Het AmanEra ligt op een steenwoord afstand van het legendarische Playa Grande, naast de meest exclusieve golfbaan van het eiland. Geniet van prachtige zwembaden, uitgebreide watersport faciliteiten en een uitgebreide spa om tot rust te komen. In het culinair hoogstaande restaurant proef je van de authentieke Caribische smaken met een uitzicht op de oceaan.

 Aman in beeld gebrachtAndere luxe hotelketensBlijf in contact met Bucketlist Travel