Frankrijk


Met een baguette en rode wijn aan de Franse kust!

De Franse zuidkust en Corsica zijn fantastische Franse hotspots aan de Middellandse zee. Verblijf in mondaine badplaatsen zoals Cannes, Monaco en Saint-Tropez of duik de natuur in op het prachtige eiland Corsica.

Het fijne aan het boeken van een reis naar Frankrijk bij Bucketlist Travel is dat je er extra service en uitgebreide kennis bij krijgt zonder er extra voor te betalen. Bucketlist Travel organiseert jouw volgende vakantie tot in de puntjes, van vliegtickets tot hotels en van excursies tot diner reserveringen. Neem dan contact op met Rick en laat jouw dromen werkelijkheid worden!


Côte d'Azur

Cannes, Saint-Tropez, Monaco, Nice, Monte Carlo

Langs de kustlijn van Zuid-Frankrijk liggen diverse mondaine badplaatsen die je optimaal laten genieten van de Franse zon en Middellandse zee. Vertoef op 1 van de vele zandstranden en maak culturele uitstapjes naar Antibes en Grasse. Bucketlist Travel heeft een top 5 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie aan de Franse Zuidkust.Corsica

De bijnaam van dit eiland in de Middellandse Zee is geheel terecht 'het eiland van de schoonheid'. Dit zie je terug in het prachtige landschap vol bossen, bergen en kloven. Aan de turquoise gekleurde zee liggen diverse parelwitte zandstranden om een heerlijke vakantie aan door te brengen. Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie in Frankrijk.Het Franse Land

Als 1 van de populairste vakantielanden van Europa heeft Frankrijk zoveel meer te bieden dan alleen de Cote d'Azur en Corsica. Zowel aan de Atlantische kust als in het binnenland liggen prachtige verblijfslocaties om een vakantie in Frankrijk door te brengen. Uit de ontelbare mogelijkheden heeft Bucketlist Travel een top 5 samengesteld in verschillende categorieën.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie in Frankrijk.
Andere populaire vakantie bestemmingenBlijf in contact met Bucketlist Travel