Kroatië


Watervallen, zonnige stranden en een schat aan cultuur!

Gelegen aan de Adriatische kust ligt 1 van de verborgen parels van Europa. Kroatië is een fantastisch vakantieland met slaperige vissersdorpjes zoals Rovinj, historische steden zoals Dubrovnik en de prachtige watervallen van Plitvice.

Het fijne aan het boeken van een reis naar Kroatië bij Bucketlist Travel is dat je er extra service en uitgebreide kennis bij krijgt zonder er extra voor te betalen. Bucketlist Travel organiseert jouw volgende vakantie tot in de puntjes, van vliegtickets tot hotels en van excursies tot diner reserveringen. Neem dan contact op met Rick en laat jouw dromen werkelijkheid worden!


Istrië

Poreç, Rovinj, Pula

Slenter door slapende vissersdorpjes zoals Rovinj en geniet van de meestal schijnende Adriatische zon. Istrië is een schiereiland in het noorden van Kroatië en is goed te bereiken met de auto en het vliegtuig. Naast zonnige stranddagen kun je ook een bezoek brengen aan de stad Pula met haar grote amphi theater en de sprookjesachtige Brijuni eilanden . Bucketlist Travel heeft een top 5 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie in IstriëDalmatië

Split, Zadar, Dubrovnik, Cavtat

Het decor van Dalmatië is sprookjesachtig en spectaculair, niet voor niets wordt deze plek gebruikt voor vele films en series zoals bijvoorbeeld Game of Thrones. Bezoek het culturele hoogtepunt van deze regio, de vestingstad Dubrovnik maar maak ook een uitstapje naar het onontdekte pareltje Korcula, waar Marco Polo geboren is. Bucketlist Travel heeft een top 5 samengesteld bij 3 belangrijke toeristische meren waar je een fantastische vakantie kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie aan de Dalmatische kust.Ontdek Kroatië

Kroatië leent zich niet alleen voor een welverdiende strandvakantie maar ook voor een rondreis door dit prachtige land. Kies voor een individuele rondreis of een groepsreis per vliegtuig of bus. Uit de divers mogelijkheden heeft Bucketlist Travel een top 3 samengesteld in 3 verschillende gebieden.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie in Kroatië
Andere populaire vakantie bestemmingenBlijf in contact met Bucketlist Travel