Italië


Het land van Pizza, Pasta en Prachtige vakanties!

In Italië is de imposante kustlijn nooit ver weg, of je nu vakantie viert op het vaste land, Bij de Italiaanse meren of op 1 een van de Italiaanse Eilanden. Een vakantie in Italië staat garant voor lekker eten en een waanzinnig natuurrijk landschap.

Het fijne aan het boeken van een reis naar Italië bij Bucketlist Travel is dat je er extra service en uitgebreide kennis bij krijgt zonder er extra voor te betalen. Bucketlist Travel organiseert jouw volgende vakantie tot in de puntjes, van vliegtickets tot hotels en van excursies tot diner reserveringen. Neem dan contact op met Rick en laat jouw dromen werkelijkheid worden!


Italiaanse Eilanden

Sicilië, Sardinië

Voor de westkust van Italië liggen 2 charmante eilanden met een rijke historie en een prachtig natuurlandschap. Wissel stranddagen af met een bezoek aan de Siciliaanse stad Palermo of aan de Etna, de actiefste vulkaan van Europa . Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie aan de Italiaanse EilandenItaliaanse Meren

Lago Maggiore, Gardameer, Comomeer

Italië is een land met talloze meren omringd door natuurschoon en leuke stadjes. Ieder Italiaans meer heeft iets unieks en laat je genieten van watersporten, zondagen aan het water en culturele uitstapjes. Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld bij 3 belangrijke toeristische meren waar je een fantastische vakantie kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie aan de Italiaanse Meren.Italiaanse Kustplaatsen

Toscaanse Kust, Amalfi kust, Veneto,

De Italiaanse kust is maarliefst 7.600 kilometer lang en grenst aan verschillende prachtige regio's met elk haar eigen uitstraling en verhaal. Van Italië krijg je nooit genoeg omdat er zoveel te ontdekken valt. uit de ontelbare mogelijkheden heeft Bucketlist Travel een top 3 samengesteld in 3 verschillende gebieden.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie aan de Italiaanse kust.
Andere populaire vakantie bestemmingenBlijf in contact met Bucketlist Travel