Montenegro


Cultuur snuiven in dit majestueuze land!

Een wat onbekendere parel als zonvakantie, Montenegro ligt in het hart van de Balkan en staat bekend om haar ongekende culturele rijkdommen en prachtige kustlijnen. De mooie stranden met diepblauwe baaien laten je watertanden. Niet zo gek aangezien de baai van Kotor uitgeroepen is tot 1 van de mooiste baaien ter wereld!

Het fijne aan het boeken van een vakantie naar Montenegro bij Bucketlist Travel is dat je er extra service en uitgebreide kennis bij krijgt zonder er extra voor te betalen. Bucketlist Travel organiseert jouw volgende vakantie tot in de puntjes, van vliegtickets tot hotels en van excursies tot overige reserveringen. Neem dan contact op met Rick en laat jouw dromen werkelijkheid worden!


Montenegro hotels en resorts

De kustlijn van Montenegro ademt schoonheid en een indrukwekkende natuur. Een vakantie in 1 van de prachtige hotels en resorts hier laat je smullen van deze parel van de Balkan. Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie in Montenegro kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie op Malta.
Andere populaire vakantie bestemmingenBlijf in contact met Bucketlist Travel