Bulgarije


Bezoek de zonnige stranden aan de Zwarte Zee!

Een zeer betaalbare optie voor een zonvakantie in Europa is Bulgarije. Aan de Zwarte Zeekust heb je ruim 300 kilometer aan kustlijn die zich uitermate goed leent voor een zomerse vakantie. De meest bekende badplaats is Sunny Beach maar Bulgarije is meer dan dat. Zo kun je ook een bezoek brengen aan historisch Sozopol of kuuroord Pomorie.

Het fijne aan het boeken van een vakantie naar Bulgarije bij Bucketlist Travel is dat je er extra service en uitgebreide kennis bij krijgt zonder er extra voor te betalen. Bucketlist Travel organiseert jouw volgende vakantie tot in de puntjes, van vliegtickets tot hotels en van excursies tot overige reserveringen. Neem dan contact op met Rick en laat jouw dromen werkelijkheid worden!


Sunny Beach

Sunny Beach is de badplaats van Bulgarije. Dankzij de vele zonuren, het heerlijke zeewater en de mooie stranden plannen veel Nederlanders jaarlijks een vakantie naar dit goedkope Sunny Beach. Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie in Bulgarije.
Andere populaire vakantie bestemmingenBlijf in contact met Bucketlist Travel