Griekenland


Bewonder prachtige eilanden en bijzondere oudheden!

Ga op ontdekking in Griekenland op 1 van de talloze schitterende eilanden. In Griekenland schijnt de zon het grootste gedeelte van het jaar en de zee heeft hier een heerlijke temperatuur in de zomermaanden. Griekenland is daarom de meest ideale zomervakantie bestemming maar ook uitermate geschikt in het voorjaar of najaar.

Het fijne aan het boeken van een reis naar Griekenland bij Bucketlist Travel is dat je er extra service en uitgebreide kennis bij krijgt zonder er extra voor te betalen. Bucketlist Travel organiseert jouw volgende vakantie tot in de puntjes, van vliegtickets tot hotels en van excursies tot diner reserveringen. Neem dan contact op met Rick en laat jouw dromen werkelijkheid worden!


Kreta

Combineer het bruisende leven op Kreta met prachtige culturele bezienswaardigheden. Dus strijk neer in badplaats Chersonissos of neem een duik in de zee vanaf het historische Rethymon. Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie op Kreta kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie op Kreta.Cycladen

Mykonos, Santorini, Naxos

Wereldberoemd vanwege de witte huizen met blauwe daken en de eindmolens. De eilanden in de Cycladen hebben ieder een bijzondere handtekening in de Middellandse Zee. Op Santorini kun je mooiste zonsondergang op aarde bewonderen terwijl je in Mykonos eindeloos kunt genieten van het bruisende vakantiegevoel. Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie op de Cycladen kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie op de CycladenRhodos

Wil je zekerheid van een zonnige bestemming aan de middellandse zee dan is Rhodos het perfecte eiland. Geniet van de zon in badplaatsen zoals Kolymbia en Trianta, ervaar de Griekse gastvrijheid in Rhodos-stad en maak een excursie naar de Vlindervallei. Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie op Rhodos kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie op Rhodos.Kos

Op Kos vind je de ideale mix tussen strand en cultuur. In 1 van de prachtige aan zee gelegen resorts kun je genieten van de zonovergoten Griekse zomerdagen en tijdens een uitstapje naar Kos-stad kun je o.a. de beroemde boom zien waaronder Hippocrates les gaf. Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie op Kos kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie op Kos.Ionische Eilanden

Corfu, Zakynthos, Kefalonia

Aan de westkust van Griekenland liggen de Ionische Eilanden. Hier staan talloze olijfbomen je op te wachten en geniet je van de groenste Griekse Eilanden. Als je op Zakynthos bent moet je zeker een bezoek brengen aan Shipwreck Beach en op Rhodos vind je het voormalige paleis van Keizerin Sisi. Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie op de Ionische Eilanden kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie op de Ionische Eilanden.Griekse vaste land

Atheense Riviera, Peloponnesos, Parga

Combineer een strandvakantie met de prachtige cultuur die Griekenland te bieden heeft. Zo geniet je de ene dag van het heerlijke zomerse weer in op het Griekse Vaste land terwijl je over de boulevard flaneert en een dag later sta je oog in oog met de Akropolis. Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie aan de Griekse kust kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie op het Griekse vaste land.
Andere populaire vakantie bestemmingenBlijf in contact met Bucketlist Travel