Florida


Kom tot rust in THE SUNSHINE STATE!

In het zuiden van de Verenigde Staten vind je 1 van de meest veelzijdige zonbestemmingen ter wereld. Florida staat bekend om haar pretpark hoofdstad Orlando, Nasa lanceerbasis Cape Canaveral en Metropool Miami maar je kunt hier ook genieten van heerlijke zonnige vakanties op de Florida Keys en aan de Golf van Mexico waar de temperatuur altijd goed is.

Het fijne aan het boeken van een reis naar Florida bij Bucketlist Travel is dat je er extra service en uitgebreide kennis bij krijgt zonder er extra voor te betalen. Bucketlist Travel organiseert jouw volgende vakantie tot in de puntjes, van vliegtickets tot hotels en van excursies tot diner reserveringen. Neem dan contact op met Rick en laat jouw dromen werkelijkheid worden!


Zuid Florida

Florida Keys, Miami Beach

In het zuiden van Florida schijnt de zon vrijwel iedere dag en kun je genieten op 1 van de vele prachtige eilanden van de Florida Keys of in Metropool Miami met haar uitgestrekte stranden en prachtige hotels. Bucketlist Travel heeft een top 5 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie in Florida.Westkust en centraal Florida

Orlando, Naples, Clearwater, Sarasota, Fort Myers

Te midden van de themaparken kun je in centraal Florida ook genieten van de grote hoeveelheid zonuren. Je hebt hier prachtige resorts met heerlijke faciliteiten en binnen 1 uur rijden ben je aan de Oost of westkust van Florida. Aan de westkust liggen diverse heerlijke zonovergoten badplaatsen om tot rust te komen na bijvoorbeeld een rondreis in Florida. Bucketlist Travel heeft een top 5 samengesteld in verschillende categorieën waar je een fantastische vakantie kunt beleven.

Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie in Florida.
Andere populaire vakantie bestemmingenBlijf in contact met Bucketlist Travel