Het beste advies over jouw Bucketlist vakantie


Neem contact met mij op

Gebruik 1 van de onderstaande contactmogelijkheden om samen aan de slag te gaan bij het boeken van jouw droomvakantie!

Laat mij contact met jou opnemen

Laat hieronder je reiswens achter en je krijgt altijd binnen 48 uur een reactie.


Bucketlist Travel brengt altijd eerst een vrijblijvende offerte uit!

Op deze pagina vind je alle informatie over de boeking- en informatiemogelijkheden van Bucketlist Travel. Maar voordat we hier meer over vertellen willen we jou allereerst oprecht bedanken dat je overweegt om een vakantie te boeken bij Bucketlist Travel. Als vakantie specialist waarderen wij het enorm dat jij ons de kans wil geven om voor jouw belangrijkste momenten van het jaar een perfecte invulling te creëren!

Belangrijk natuurlijk, hoe komen we met elkaar in contact!

Bucketlist Travel heeft een moderne aanpak van reizen boeken en werkt volledig online. Dit omdat Bucketlist Travel overal ter wereld actief is. Je kunt bij ons een boeking maken via telefoon, sms, Whatsapp, e-mail, FaceTime (of andere videobel diensten), Social Media en je kunt op afspraak langskomen op ons kantoor in Den Bosch.


Wie zijn wij?

Bucketlist Travel valt onder Bucketlist Travel Group, een snel groeiend reisbedrijf!

Ons team bestaat momenteel uit 4 leden welke allemaal een eigen specialiteit hebben binnen ons bedrijf. Omdat wij trots zijn op iedereen die bij ons werkt stellen wij onszelf dan ook graag even voor.

Rick

Reisspecialist

Bucketlist Travel

 

Willem

Reisspecialist

Bucketlist Travel

 

Ralf

Reisspecialist

Bucketlist Travel

 

Iris

Marketing medewerker Bucketlist Travel

 


Belangrijke informatie


Bucketlist Travel, Veilig en Vertrouwd!

Nog even een korte reminder dat alle boekingen die via Bucketlist Travel gemaakt worden veilig en vertrouwd gemaakt worden. 

KVK nummer: 85663999 (Bucket List Travel Group)

ANVR nummer: 5731 (Bucket List Travel Group)

VZR Garant

Calamiteitenfonds: Alle boekingen gemaakt bij een Nederlandse touroperator vallen onder het calamiteitenfonds, hiervoor draag je per 9 personen €2,50 bij.

 

Belangrijk: Bucketlist Travel is per 1 juni 2023 onderdeel van Bucket List Travel Group. Boekingen van voor 1 juni vallen onder ANVR 5694 van Bucketlist Travel.


Waarom boek ik mijn vakantie bij Bucketlist Travel?

Rick van Bucketlist Travel heeft jarenlange ervaring met het inkopen en samenstellen van reizen bij de grootste reisorganisaties van Nederland. Als je een vakantie boekt via Bucketlist Travel kun je er dus vanuit gaan dat jij het beste aanbod van het moment krijgt. Daarnaast heb je bij Bucketlist Travel altijd persoonlijk contact met Rick waardoor jouw wensen zo optimaal mogelijk terug komen in de geboekte reis.

Bij Bucketlist Travel heb je geen last van wachttijden in een contact center en krijg je altijd 100% onafhankelijk reisadvies. Jij maakt de reis die het beste bij jouw wensen past en niet de reis die voor de reisorganisaties het meeste oplevert.

Niet geheel onbelangrijk: Alle boekingen die je maakt via Bucketlist Travel zijn volledig beschermt met ANVR en VZR Garant. Het maken van een boeking bij Bucketlist Travel is dan ook zonder risico!

Wanneer kan ik mijn vakantie boeken bij Bucketlist Travel?

Bij Bucketlist Travel kun je altijd en op ieder gewenst moment terecht.

Wel een periode nog geen bestemming: Bucketlist Travel gaat samen met jou op zoek naar een passende reis. Door de uitgebreide reiservaring van Bucketlist Travel komt hier vrijwel altijd een verrassend en passend voorstel uit.

Wel een bestemming nog geen periode: Bucketlist Travel gaat samen met jou op zoek naar de meest geschikte periode om deze bestemming te bezoeken volledig rekening houdend met jouw wensen en de lokale omstandigheden in de verschillende reisperiodes.

Zowel een bestemming als periode gevonden: Bucketlist Travel kan jou volledig ontzorgen in het maken van de boeking. Bucketlist Travel kijkt altijd eerst of jouw gevonden reis echt het meest voordelig voor jou is. Bucketlist Travel neemt het volledige contact met de reisorganisaties die betrokken zijn bij jouw reis over en jij hebt enkel contact met Bucketlist Travel, zonder wachttijden en zonder extra kosten!

Welke vakanties boek ik bij Bucketlist Travel?

Bucketlist Travel heeft een breed aanbod met vakantiemogelijkheden wereldwijd. Met recht kan er dus gezegd worden dat je bij Bucketlist Travel terecht kan voor ieder type vakantie. Of je nu een  droomreis hebt die al jarenlang hoog op jouw planning staat, een bepaalde bestemming hebt die je van jouw Bucketlist af wil strepen of simpelweg even er tussenuit wil, het kan bij Bucketlist Travel.

Dus wil jij een zorgeloos georganiseerde reis of vakantie boeken waar ook ter wereld, neem dan snel contact op met Bucketlist Travel en laten we samen jouw droomreis werkelijkheid worden!