• De Cruise Expert
  • De mooiste Amerika reizen
  • Droomreizen naar het Midden Oosten
  • Jarenlange ervaring
  • VZR & ANVR garantie

Bucketlist Travel Blogs


ONCE UPON A DISNEY WISH

Na de Disney Magic, Disney Wonder, Disney Dream en Disney Fantasy heeft 1 van mijn favoriete cruiserederijen meer bekend gemaakt over het nieuwste schip de Disney Wish!

Onder leiding van kapitein Minnie Mouse komen aan boord van dit schip dromen tot leven en beleef je de rijke historie van Disney Cruise Line tot in het kleinste detail. Je maakt aan boord kennis met de verhalen uit Disney klassiekers, het beste van Pixar, Star Wars en de superhelden van Marvel.

 

Ik heb daarom speciaal voor jou, uit alle toffe faciliteiten van het schip, een top 5 gemaakt waarom je echt moet dromen van een cruise op dit schip.

 

Lees meer »

8 zonvakantie tips om deze zomer naar toe te gaan

De seinen gaan langzaam maar zeker weer van de kleur rood af en het lijkt er meer en meer op dat we allemaal komende zomer kunnen gaan genieten van een sangria in Spanje, een pastel de nata in Portugal of een souvlaki in Griekenland. Reden voor mij (Rick van Bucketlist Travel) om een aantal prachtige hotels op een rij te zetten waar ik zelf ooit heb verbleven en waar jij komende zomer comfortabel en 'wijs op reis' kunt gaan! 

Lees meer »

Dit is waarom Dubai komende winter de place to be is

Aan de Perzische golf, op het Arabische schiereiland, liggen de Verenigde Arabische Emiraten. De bekendste van de 7 Emiraten zijn de hoofdsteden Abu Dhabi (o.a. bekend van de Formule 1 race) en Dubai. In Dubai is ‘the sky’ letterlijk ‘the limit’ en kan je genieten van een heerlijke wintervakantie of stedentrip. Bucketlist Travel is op zoek gegaan naar de belangrijkste redenen waarom een bezoek aan Dubai komende winter echt op jouw bucketlist gezet moet worden.

 

Lees meer »

Op reis naar Lanzarote 5 highlights & hoteltips

Op zo’n 100 kilometer voor de kust van Afrika vind je een eilanden archipel waar de zomers eindeloos lijken te zijn en waar je het gehele jaar kunt genieten van temperaturen waar wij in Nederland het grootste gedeelte van het jaar alleen maar over kunnen dromen. Ik he het natuurlijk over de Canarische Eilanden. Deze Spaanse eilandengroep met bekende eilanden als Gran Canaria, Fuertaventura, Tenerife en Lanzarote ademt toerisme en zorgt voor een ongeëvenaard vakantieplezier. Genoeg reden voor Bucketlist Travel om samen met TUI Nederland op reis te gaan het eiland Lanzarote.

Op slechts 4 uur vliegen vanaf Amsterdam vind je dit vulkanische eiland waar je meer lavastenen dan mensen gaat zien en waar de zon flirt met de strandgangers in de populaire badplaatsen Puerto del Carmen en Playa Blanca.

 

Lees meer »

10 heerlijk geprijsde vakanties dit najaar!

De afgelopen maanden is mij één ding duidelijk geworden, laat nooit je reisdromen los! Het aantal landen waar we op dit moment volgens de overheid veilig vakantie kunnen vieren is beperkt, maar stuk voor stuk gaat het hier om fantastische bestemmingen met prachtige natuur en heerlijke accomodaties. Droom daarom nu over de bestemmingen waar je nog niet heen kan en maak dit jaar mooie reis herinneringen in landen als Griekenland, Curaçao en Portugal. Ik heb voor jullie een top 10 samengesteld met heerlijk geprijsde najaarstoppers geselecteerd om dit jaar nog wat langer te genieten van de zon!

Lees meer »

10 super gave last minutes deze zomer!

In mijn vorige blog haalde ik het al aan; op vakantie gaan deze zomer kan prima als je goed op de hoogte bent van de regels ter plaatse. Het is belangrijk dat je een pakketreis boekt indien je gaat vliegen en je goed laat voorlichten door een reisexpert. Reizen zit in mijn bloed. Ik kan het dan ook niet laten om op zoek te gaan naar de beste vakanties voor een goede prijs, daarom heb ik voor jullie een top 10 samengesteld van de beste vakantie opties in augustus met het vliegtuig.

Lees meer »

Op vakantie in Corona tijd? Het kan makkelijk!

Wat iedereen een jaar geleden nooit voor mogelijk heeft gehouden lijkt nu toch voor veel mensen een realiteit te worden; een zomervakantie zonder vakantieplannen. Kun je echt niet op vakantie deze zomer? Rick van Bucketlist Travel zocht het voor je uit en heeft 5 redenen waarom je prima een vakantie kunt plannen!

Lees meer »

Bucketlist Travel Vlogs