• De Cruise Expert
  • De mooiste Amerika reizen
  • Droomreizen naar het Midden Oosten
  • Jarenlange ervaring
  • VZR & ANVR garantie

ONCE UPON A DISNEY WISH

Na de Disney Magic, Disney Wonder, Disney Dream en Disney Fantasy heeft 1 van mijn favoriete cruiserederijen meer bekend gemaakt over het nieuwste schip de Disney Wish!

Onder leiding van kapitein Minnie Mouse komen aan boord van dit schip dromen tot leven en beleef je de rijke historie van Disney Cruise Line tot in het kleinste detail. Je maakt aan boord kennis met de verhalen uit Disney klassiekers, het beste van Pixar, Star Wars en de superhelden van Marvel.

 

Ik heb daarom speciaal voor jou, uit alle toffe faciliteiten van het schip, een top 5 gemaakt waarom je echt moet dromen van een cruise op dit schip.

 

Waterpret met Aqua Mouse

Onder het motto to ‘swim’ finity and beyond heeft Disney Cruise Line het zonnedek en zwembad gedeelte helemaal opnieuw ingedeeld. Er zijn 3 zones waaronder een Quiet Cove voor volwassenen een Toy Story Splash Area voor de allerkleinste en een uitgebreid familiegedeelte met 6 zwembaden en de absolute topper van dit schip: AquaMouse. 

Deze unieke waterglijbaan dompelt je helemaal onder in de wondere wereld van Mickey Mouse. Zittend in een band reis je in een tunnel vol showelementen, speciale effecten en spetterende verassingen. Boven aangekomen start je glij-avontuur over het schip in een 760 lange doorzichtige tunnel die je een mooi uitzicht geeft over het schip en over de Caribische omgeving.

 


Een Frozen restaurant!

Disney Cruise Line staat bekend om het unieke diner concept waarbij je iedere avond een toegewezen tafel hebt in 1 van de 3 gethematiseerde familierestaurants. Je wisselt iedere avond van restaurant, maar je ober reist met je mee zodat je altijd de beste service met een persoonlijke Disney Touch kunt verwachten.

 

Aan boord van dit schip is er een themarestaurant met de naam 1923, waarin je terugreist naar begin jaren ‘20 van de vorige eeuw in het bruisende Californië, de plek waar Walt Disney zijn filmstudio’s begon. Daarnaast is er ook een Marvel superhelden restaurant. Een one of a kind ervaring vol avontuur tijdens een spectaculaire missie vol Avengers superhelden.

 

Het 3e restaurant kijk ik misschien nog wel het meeste naar uit. Arendale: A Frozen Dining Adventure is het eerste originele Frozen restaurant ter wereld. Tijdens de Scandinavisch gethematiseerde maaltijden, ervaar je een theatershow met alle Frozen favorieten zoals Elsa, Anna, Kristof en Olaf. Hoe gaaf is het dat je tijdens het eten volledig in een Frozen beleving zit waarbij Elsa ‘Let It Go’ zingt en waarbij Olaf misschien wel onderdeel wordt van het ijsdessert (dit is vooral een persoonlijke wens)?!

 


Een bar in het thema van Star Wars

Van alles wat Disney te bieden heeft is Star Wars niet mijn favoriete filmserie. Toch kijk ik enorm uit naar het drinken van een drankje in de officiële Star Wars: Hyperspace Lounge. In deze bar, exclusief voor volwassenen, stap je aan boord van een volledig ingericht luxe ruimtevaartuig. Deze bar is volledig interactief en als je uit de virtuele ramen van deze bar lijkt het net of je door de ruimte vliegt langs de bekende Star Wars bestemmingen zoals Batuu, Tatooine en Mustafar.

 


Eindeloos plezier voor alle leeftijden

Disney Cruise Line lijkt al snel gericht op gezinnen met kinderen, maar dat is absoluut niet waar. Voor iedere leeftijd, van 0 tot 100, is er genoeg aan boord te doen om je de hele dag door te vermaken.

Natuurlijk is er door Disney wel uitgebreid gedacht aan de kleintjes en zijn de kidsclubs enorm (stiekem is dit ook fijn voor de ouders want zo heb je geen kind meer aan de kleintjes). In de It’s a Small World Nursery kunnen kinderen van 6 maanden tot 3 jaar terecht als babysit service en in de Disney’s Oceaneer Club kunnen kinderen van 3 tot 12 hun hart ophalen.

In de Oceaneer Club heb je een Marvel Super Hero Academy vol superhelden, een Fairytale Hall vol disney prinsessen avonturen en een Walt Disney Imagineering Lab waarbij de kleintjes gestimuleerd worden om door middel van activiteiten en experimenten de verbeelding werkelijkheid te maken (wat had ik dit graag meegemaakt als kind).

Toch wel het hoogtepunt van deze kidsclub is de geheime ingang, speciaal voor kinderen waarmee ze zo de kidsclub binnenglijden!

 


Krijg jij net zoveel zin om aan boord te stappen van de Disney Wish na het lezen van deze blog als Bucketlist Travel? Dan moeten we je helaas nog even teleurstellen, want het schip start met cruisen vanaf juni 2022. Toch kun jij wel al vooruitkijken naar een cruise met dit schip want de verkoop van de eerste routes start eind deze maand!

De Disney Wish gaat varen vanuit Port Canaveral, Florida en het is daarmee een ideale vakantiebestemming om te combineren met Walt Disney World Resort in Orlando.

Tijdens de 3 of 4 nachten cruises maak je stops op Nassau, de hoofdstad van de Bahamas en op het eigen privé eiland van Disney Cruise Line, Disney’s Cast Away Cay.

Voor nu blijft het nog even dromen over dit schip maar “Dreams come true” en het is een kwestie van tijd voordat we kunnen gaan genieten van dit schip.

Wil jij een plekje aan boord reserveren? Weet dat Bucketlist Travel dé specialist is op het gebied van cruise vakanties en jou kan helpen met het vastleggen van deze droomreis.

 

Wie neem jij mee aan boord?


Tot de volgende keer. Een reislustige groet van mij,

Rick van Bucketlist Travel!


Wil jij een vakantie boeken bij Bucketlist Travel, neem dan contact op:


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.