• De Cruise Expert
  • De mooiste Amerika reizen
  • Droomreizen naar het Midden Oosten
  • Jarenlange ervaring
  • VZR & ANVR garantie

Ga mee op de themeparkreis van je leven met ThemeTalk

Welkom op de boekingspagina van de ThemeTalk reis naar Dubai en Abu Dhabi. Hier vind je nogmaals de prijzen, het inschrijfformulier en de algemene voorwaarden. Wil je het uitgebreide dagprogramma nogmaals lezen en zien welke fantastische onderdelen allemaal inbegrepen zijn tijdens deze reis? Klik dan op de button hieronder.

 


Prijzen 9-daagse reis (1-9 januari 2022)

Volgeboekt!

Alle genoemde prijzen zijn per persoon, exclusief €2,50 calamiteitenfonds en boekingskosten. De boekingskosten bestaan uit eenmalig 20 euro per kamergezelschap voor de gehele reis.

1-9 januari 2022 met Turkish Airlines Prijs
2-persoonskamer (met reisgenoot) €1749
2-persoonskamer op indeling (altijd met zelfde geslacht) €1749
1-persoonskamer €2049
3-persoonskamer (met reisgenoten, op indeling niet mogelijk) €1699
* Het 9-daagse pakket is op aanvraag beschikbaar met andere vluchten of zonder vluchten

Kamers op indeling zijn op basis van beschikbaarheid, Voor deze kamers is een even aantal deelnemers van hetzelfde geslacht nodig. Het kan daarom zijn dat je boeking pas bevestigd wordt zodra een kamergenoot beschikbaar is. 

Prijzen 11-daagse reis (1-11 januari 2022)

Volgeboekt!

Alle genoemde prijzen zijn per persoon, exclusief €2,50 calamiteitenfonds en boekingskosten. De boekingskosten bestaan uit eenmalig 20 euro per kamergezelschap voor de gehele reis.

1-11 januari 2022 met Turkish Airlines Prijs
2-persoonskamer (met reisgenoot) €2099
2-persoonskamer op indeling (altijd met zelfde geslacht) €2099
1-persoonskamer €2549
3-persoonskamer (met reisgenoten, op indeling niet mogelijk) volgeboekt
* Het 11-daagse pakket is op aanvraag beschikbaar met andere vluchten of zonder vluchten

Opionele activiteit Prijs
Entree Burj Khalifa €40
Atlantis Aquaventure & het Aquarium inclusief transfers €75
Welkomstdiner €35
Woestijnsafari €45
Extra's rondom de reis Prijs
Parkeren op Schiphol €65 (€85 incl. verlenging)
Reisverzekering werelddekking c.a. €30 (€35 incl. verlenging)
Annuleringsverzekering c.a. 7% van reissom, op aanvraag
Doorlopende reis- & annuleringsverzekering op aanvraag

BoekingsformulierDatum Activiteit
Zaterdag 1 januari 2022 Heenvlucht Amsterdam-Dubai met Turkish Airlines
Zondag 2 januari 2022 Aankomst! Met de eigen ThemeTour-bus naar het hotel. Splashen en uitrusten in Yas Waterworld, welkomstborrel in de avond.
Maandag 3 januari 2022 Ferrari World!
Dinsdag 4 januari 2022 Warner Bros. World Abu Dhabi
Woensdag 5 januari 2022 We wisselen van hotel en gaan met onze eigen ThemeTalk-bus naar Dubai. We bezoeken Dubai Mall met optioneel de Burj Khalifa.
Donderdag 6 januari 2022 IMG Worlds of Adventures Dubai. In de avond gaan we naar Global Village, dat tot 1 uur ’s nachts geopend is.
Vrijdag 7 januari 2022 Vrije dag! Optioneel: Atlantis Aquaventure, Bollywood Park of Legoland.
Zaterdag 8 januari 2022 Motiongate Dubai. Voor wie dat wil, lunchen we samen in het park als groep. In de avond: afscheidsborrel in het hotel.
Zondag 9 januari 2022 Einde reguliere programma. Aan het begin van de ochtend vertrekken de eerste mensen met de terugvlucht. Zij landen om 16.35 uur ’s middags (Nederlandse tijd) weer op Schiphol.
Maandag 10 januari 2022 Extra vrije dag in verlengingsprogramma: alles is mogelijk.
Dinsdag 11 januari 2022 Aan het begin van de ochtend vertrekken de laatste mensen met de terugvlucht. Zij landen om 16.35 uur ’s middags (Nederlandse tijd) weer op Schiphol.

Voorwaarden

Ondanks dat dit een reis is voor en door themepark-liefhebbers gaat het in zijn totaliteit om grote geldbedragen en ontkomen we niet aan het opstellen van een aantal voorwaarden. Wij houden het uiteraard zo vriendelijk mogelijk. In alle situaties waarbij onze voorwaarden niet voorzien, zijn de ANVR voorwaarden van toepassing.

 

Grensdocumentatie

Het is voor iedere reiziger de eigen verantwoordelijkheid om in bezit te zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden na thuiskomst geldig is.

Bij aankomst op de luchthaven in Dubai ontvangen Nederlandse en Belgische staatsburgers een kostenvrij visum. Heb je een andere nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische, zorg er dan voor dat je op de hoogte bent welke regels er bij jouw nationaliteit horen

Let op: indien je een stempel van Israël in het paspoort hebt kan de toegang tot Dubai worden ontzegd. Het advies is dan ook om voorafgaand aan onze reis een nieuw paspoort aan te schaffen.

 

Betaling

Om je boeking te bevestigen is een aanbetaling vereist. Dit bedrag hebben wij nodig om het programma rond te krijgen. De restantbetaling moet uiterlijk op 1 oktober 2021 voldaan zijn. Beide betalingen kunnen met iDeal worden voldaan.

Bij boeking: €500

Uiterlijk 1 oktober: het resterende bedrag

Bij het uitblijven van betaling kan de reis worden geannuleerd waarbij de annuleringsvoorwaarden blijven staan.

 

Wijziging- en Annuleringsvoorwaarden

  • Mocht het reisadvies nog steeds oranje zijn waardoor de reis geen doorgang kan vinden of mocht er een lokale lockdown zijn dan wordt er gezocht naar een nieuwe datum. Wil je niet langer mee dan ontvang je het gehele bedrag terug. Bucketlist Travel draagt er zorg voor dat dit geld zo snel mogelijk terug gestort wordt op je rekening.
  • Op alle andere situaties zijn de volgende voorwaarden en tarieven van toepassing. Onderstaande percentages zijn maximale percentages. Bucketlist Travel en ThemeTalk proberen de annuleringskosten zo laag mogelijk te houden, maar zijn gebonden aan externe leveranciers zoals luchtvaartmaatschappijen of hotels.

Tot 1 mei 2021:  maximaal €250,- p.p.

Tot 90 dagen voor vertrek: maximaal 30%

Tot 60 dagen voor vertrek: maximaal 50%

Tot 30 dagen voor vertrek: maximaal 75%

Tot 7 dagen voor vertrek: maximaal 90%

vanaf 7 dagen voor vertrek: maximaal 100%

ThemeTalk en Bucketlist Travel adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten die je beschermt tegen verschillende redenen waardoor je onverwacht moet annuleren.

 

  • Indien de Verenigde Arabische Emiraten in de toekomst een vaccinatie of bewijs van vaccinatie verplicht gaan stellen om het land binnen te komen, dan zijn de volgende annuleringsregels van toepassing:

Indien de vaccinatie voor jou nog niet beschikbaar is op het moment van vertrek: kosteloze annulering

Indien de vaccinatie wel beschikbaar is maar je hebt deze bewust niet genomen: reguliere annuleringsvoorwaarden

 

  • Het team van ThemeTalk is aanwezig tijdens de gehele trip, inclusief verlenging. Mochten Thomas en/of Maurice vanwege vooraf onvoorziene omstandigheden niet of gedeeltelijk niet aanwezig zijn tijdens deze reis, dan is dit geen geldige reden om te annuleren.
  • De organisatie kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene sluitingen van parken en/of attracties vanwege onderhoud of om andere redenen.