Aanbiedingen en promoties


Haal net dat beetje extra magie uit je Disney verblijf

Een bezoek aan Disneyland® Paris is natuurlijk altijd leuk maar het wordt nog leuker als je kunt genieten van een speciaal seizoen en een aanbieding. Bucketlist Travel heeft altijd toegang tot de meest actuele aanbiedingen van Disneyland® Paris zodat je altijd de beste prijs krijgt. Neem contact op met Rick om gebruik te maken van 1 van onderstaande aanbiedingen en laat jouw Disney dromen werkelijkheid worden.


Maaltijd pakketten

Reis naar Disneyland® Paris zonder jezelf zorgen te maken over de kosten van maaltijden als je vooraf een maaltijdpakket bijboekt. Er zijn 3 soorten maaltijdenpakketten namelijk standaard, plus en premium. Je kunt kiezen voor halfpension of volpension en daarmee genieten van ontbijt, lunch en/of diner in 1 van de heerlijke restaurants van Disneyland® Paris. De besparing kan oplopen tot ruim 25%!

Actieperiode: geen einddatum

Meer informatie over eten en drinken vind je hier!


Super & Ultimate Fastpass

Het krijgen van een fastpass in Disneyland® Paris is nog steeds inbegrepen bij je ticketprijs maar het is nu ook mogelijk om nog vaker te genieten van alle attracties in de parken met de aanschaf van een Super of Ultimate Fastpass. Deze fastpassen zijn vooraf te boeken en afhankelijk van je aankomstdatum betaal je de laag- of hoogseizoen prijs.

Actieperiode: geen einddatum

Meer informatie over Fastpassen en prijzen vind je hier.Andere informatie over Disneyland® ParisKom in contact met Bucketlist Travel