• De Cruise Expert
  • De mooiste Amerika reizen
  • Droomreizen naar het Midden Oosten
  • Jarenlange ervaring
  • VZR & ANVR garantie

Boek jouw Disney vakantie!


Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen, dat betekent namelijk dat jij meer informatie wil over een Disney vakantie! Helaas heb ik nog niet de kans gehad om deze specifieke pagina volledig in te vullen... dat betekent echter niet dat ik je niet kan helpen met het boeken van een fantastische reis naar Disney! Gebruik hieronder een van de contactopties en samen kijken we naar alle mogelijkheden voor jouw volgende droomreis!


Neem contact met mij op!


Gebruik 1 van de onderstaande contactmogelijkheden om samen aan de slag te gaan bij het boeken van jouw droomvakantie!

Telefoon: 06-18999366

(dagelijks bereikbaar van 08:00-21:00)

Whatsapp: 06-18999366

(Altijd binnen 24 uur reactie)

E-mail: bucketlisttravel@reiscreaties.nl

(altijd binnen 48 uur reactie)

Facebook: Bucketlist Travel

Instagram: Bucketlisttravelnl


Laat mij contact met jou opnemen!


Laat hieronder je reiswens achter en je krijgt altijd binnen 48 uur een reactie.


Wie is Bucketlist Travel?


Bucketlist Travel is in 2020 opgericht door Rick Dekkers. Het is goed om mijzelf even aan jou voor te stellen!:

Ik ben woonachtig in het Brabantse Oss maar oorspronkelijk geboren in Geldrop. Ik ben een enorme troste vader van onze dochter Nycke (december 2018) en getrouwd met een geweldige vrouw, Tari. Als jong gezin is reizen onze passie en proberen wij zowel zelf als onze dochter zoveel mogelijk van de wereld te laten zien. Wij hebben het voorrecht om met haar al in 11 verschillende landen te zijn geweest en er staan nog heel veel meer landen op onze Bucketlist

Ik heb in maart 2020 besloten om mijn eigen bedrijf te starten. Al meerdere jaren heb ik het doel gehad om op mijn 30e verjaardag een bedrijf te starten en precies in de maand dat ik 30 werd (maart 2020) heb ik dan ook de stoute schoenen aangetrokken en besloten om vol te gaan voor Bucketlist Travel.

Voordat ik startte met Bucketlist Travel heb ik eerst de opleidingen Hotel Management en Leisure Management afgerond, waarbij ik stage heb gelopen in Walt Disney World in Florida. Na mijn studie heb ik 6 jaar heb ik gewerkt bij Kras en TUI Nederland als Product Manager voor de fiets- en wandelvakanties en de laatste 4 jaar als Product Manager van alle cruise vakanties. Het laatste jaar heb ik de rol van Product Manager Cruises uitgevoerd bij Stip Reizen, onderdeel van Corendon. 

Door mijn jarenlange ervaring bij de grootste reisbedrijven van Nederland en mijn kennis van het cruiseproduct wereldwijd heb ik te maken gehad met de meest diverse bestemmingen ter wereld, van Antarctica tot Noorwegen en van Australië tot Amerika.

Als zelfstandig ondernemer vind ik het een enorme eer dat jij overweegt om mij de kans te geven om samen te kijken naar een passende droomvakantie, waar ook ter wereld!


Kom in contact met Bucketlist Travel