• De Cruise Expert
 • De mooiste Amerika reizen
 • Droomreizen naar het Midden Oosten
 • Jarenlange ervaring
 • VZR & ANVR garantie

Ga met Trust Nobody mee naar Tsjechië 

Welkom op de boekingspagina van de Trust Nobody experience reis naar Tsjechië. Op deze pagina vind je alle informatie over onze unieke reis in de voetsporen van de deelnemers, het boekingsformulier en de algemene reisvoorwaarden. Ga jij mee naar de vele fantastische locaties in Tsjechië? Zoals het Louky Klooster, Brno, de Punkva grotten, Industriestad Zlin, Praag, de Prachov rotsen en nog veel meer! Natuurlijk hebben we naast deze bezoeken een aantal leuke extra's in petto maar die houden we nog even geheim :) Bekijk snel hieronder het gehele programma en boek deze trip voordat hij vol zit!


Prijzen 9-daagse reis (16-24 oktober 2021)

UITVERKOCHT

Alle genoemde prijzen zijn per persoon, exclusief €27,50 calamiteitenfonds, VZR Garant en boekingskosten per boeking voor de gehele reis.

16 t/m 24 oktober 2021 Prijs
2-persoonskamer (met reisgenoot) € 1350,- p.p.
2-persoonskamer op indeling (altijd met hetzelfde geslacht) € 1350,- p.p.
1-persoonskamer € 1700,- p.p.
Extra's rondom de reis Prijs
Reisverzekering c.a. €21,- p.p.
Annuleringsverzekering c.a. 7% van reissom
Doorlopende reis- & annuleringsverzekering op aanvraag

Kamers op indeling zijn op basis van beschikbaarheid, Voor deze kamers is een even aantal deelnemers van hetzelfde geslacht nodig. Het kan daarom zijn dat je boeking pas bevestigd wordt zodra een kamergenoot beschikbaar is. 


Datum Activiteit
Zaterdag 16 oktober 2021 Heenreis van Amsterdam naar Wenen waarna we via Chateau Jaroslavice naar ons hotel in Brno rijden en waar we een welkomstborrel en diner hebben.
Zondag 17 oktober 2021 Bezoek aan de Punkva grotten met een boottocht en industriestad Zlin met de beroemde liften.
Maandag 18 oktober 2021 Kloosters en kastelen met een bezoek aan het cultuurlandschap van Caltice-Lednice en het Loucka klooster
Dinsdag 19 oktober 2021 Dag met diverse activiteiten in de stad Brno.
Woensdag 20 oktober 2021 Via het Hospitaal Kuks en de Prachov Rotsen rijden we naar ons hotel in Praag.
Donderdag 21 oktober 2021 Kuuroorden van Oost-Tsjechië met onder andere Loket, Karlovy Vary en Karlsbad.
Vrijdag 22 oktober 2021 We gaan op de museumtour met o.a. een bezoek aan het treinmuseum.
Zaterdag 23 oktober 2021 Een ochtendbezoek aan Velka Amerika waarna we een vrije middag in de stad Praag hebben met een afsluitende activiteit.
Zondag 24 oktober 2021 Na het ontbijt gaan we naar het vliegveld van Praag voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Het dagprogramma is een indicatie van de reis die gewijzigd kan worden indien dit organisatorisch noodzakelijk is. De exacte dagindeling volgt bij de reispapieren.


Dagprogramma

Dag 1: Heenreis van Amsterdam en Wenen

We verzamelen 's ochtends op Schiphol en vliegen naar Wenen. We weten dat dit niet in Tsjechië ligt, maar dit deden de kandidaten ook want zo ben je het snelst in Brno.

In Wenen staat aan het einde van de ochtend de bus al op ons te wachten en rijden we naar ons hotel in Brno. Om meteen in Mol-sferen te komen, stoppen we onderweg bij Chateau Jaroslavice. Daar begon het seizoen met alle kandidaten opgesloten in hun eigen kamer voor de allereerste opdracht. We mogen helaas niet naar binnen (we denken dat ze bang zijn dat we het hele kasteel gaan afbreken op zoek naar 250 euro), maar we kunnen er wel even rondlopen en een kijkje nemen.

Om 18:00 uur arriveren we in Brno. Na het inchecken en settelen op de kamers, is er van 19:30 tot 23:00 uur een welkomstdiner en een borrel om elkaar beter te leren kennen.

 

Dag 2: Aan beide kanten van het aardoppervlak

Dit is een dag van hoogtepunten en dieptepunten. Na het ontbijt rijden we eerst naar de Punkva grotten. De helft van de kandidaten dook hier onder de grond in een kano. Wij zullen samen een boottocht maken. Letterlijk een dieptepunt, figuurlijk uiteraard niet.

Daarna zetten we koers naar Zlin, de stad met die fantastische liften die ervoor zorgen dat je een meteen black-out krijgt als iemand je vraagt om 3 kledingstukken met een S te noemen. Sjaal. Sjaal. Sjaal... We gaan natuurlijk even op en neer en zullen daar met z'n allen lunchen.

 

Dag 3: Kastelen en Kloosters

Tijd voor de prachtige kastelen en kloosters in het zuidelijke gedeelte van Tsjechië. We beginnen met mol-tain-biken door het cultuurlandschap van Caltine-Lednice. Hier moesten de kandidaten allerlei weetjes over elkaar onthouden. Misschien voor ons een leuke manier om elkaar ook wat beter te leren kennen? Is jouw geheime talent net als Lakshmi aan je elleboog likken? Na de inspanning staat er natuurlijk een lekkere lunch voor je klaar.

Daarna rijden we door naar het Loucky klooster. Hier moesten de kandidaten het opnemen tegen geblindeerde blacklight ballerina's. Wij doen het iets rustiger aan met een rondleiding en wijnproeverij. Je mag daarbij uiteraard je tutu aantrekken of koprollen maken à la Joshua.

Dag 4: Vrije dag in Brno

Onze buschauffeur heeft na al dat rondrijden wel een rustdag verdiend. En waarschijnlijk ben je zelf ook wel even toe aan wat tijd voor jezelf. Zo niet, dan valt er in Brno van alles te beleven. Wat dacht je van.... LASERSCHIETEN?!!!!?!!?!!!

 

Dag 5: Het lijkt wel een sprookje

Vandaag zien we Tsjechië van haar meest sprookjesachtige kant. We ontbijten voor de laatste keer in ons hotel in Brno en zetten koers naar Praag. Onderweg brengen we een bezoekje aan Hospitaal Kuks waar de playback-opdracht plaats vond en uiteraard stoppen we bij één van de hoogtepunten van deze reis: de Prachov Rotsen. Je mag je tekenspullen thuis laten, wij gaan gewoon genieten van de imposante natuur en niet proberen een kaasmarkt door te seinen naar de overkant.

Daarna rijden we door naar Praag voor het tweede gedeelte van deze reis.

 

Dag 6: Kuuroorden van Tsjechië

Na het ontbijt vertrekken we naar de omgeving van Loket, Mariënbad en Karlovy Vary. De prachtige kuuroorden waar de kandidaten in aflevering 8 en 9 waren. We vergapen ons aan de pracht en praal van deze omgeving, zodat we er net als Splinter een hele roman over kunnen schrijven in ons molboekje. Ook op deze locatie hebben we een lunch geregeld.

 

Dag 7: Op de culturele tour

Dit is Elgers favoriete dag: na het ontbijt in ons hotel in Praag brengen we een bezoek aan het treinmuseum! De plek waar de verhoudingen tussen de kandidaten ineens bekoelden door een vuile streek van Rocky, Marije en Charlotte. Als organisatie zijn we hard aan het regelen dat ook wij een stukje kunnen rijden met zo'n prachtige ouderwetse trein. Dat zou toch fantastisch zijn?!

 

Dag 8: Van Amerika tot Praag

Helaas, naderen we alweer het einde van de reis. Maar we gaan vandaag natuurlijk nog wel iets tofs doen: we bezoeken Velka Amerika! In deze gedeeltelijk overstroomde en verlaten kalksteengroeve moesten de kandidaten het water in met touwen en vlotten om geld aan een soort waslijn te hangen. Maar maak je geen zorgen: wij kunnen net als Splinter gewoon in onze suède instappers en gestreken pantalon verschijnen, want we houden het droog.

In de middag zijn we weer terug in Praag en kun je tijdens een vrije middag zelf iets van de stad zien. Wist je dat ze bij WIDM 4 afleveringen gepland hadden staan in deze stad? Halverwege de reis moesten ze die er last minute ineens uit gooien. Maar wij gelukkig niet!

Voor de laatste avond hebben we natuurlijk een diner mét een spetterende Trust Nobody activiteit gepland staan om deze reis in stijl af te sluiten.

 

Dag 9: Terugreis van Praag naar Amsterdam

De reis zit erop.. we pakken onze spullen in en op naar de luchthaven van Praag voor onze terugvlucht naar Schiphol. Hopelijk tot volgend jaar!

 

Vlieginformatie

16 oktober: Amsterdam- Wenen 09:20-11:05

24 oktober: Praag- Amsterdam 11:50-13:25

 

* Alle hierboven genoemde vliegtijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Inclusief

 • Vliegreis Amsterdam-Wenen met KLM
 • Vliegreis Praag-Amsterdam met KLM
 • 9-daagse busreis incl. Nederlandse chauffeur
 • 4 nachten in Courtyard by Marriott Brno
 • 4 nachten in Courtyard by Praag City
 • inclusief dagelijks ontbijt
 • Nederlandstalige reisbegeleiding van de Trust Nobody podcast
 • Volledig verzorgd dagprogramma
 • Alle entreegelden
 • Diverse activiteiten zoals een wijnproeverij
 • Welkomstbijeenkomst
 • Afscheidsbijeenkomst
 • Minimaal 5 keer lunch of diner tijdens de reis

Exclusief

 • Niet genoemde maaltijden en extra’s
 • Ruimbagage KLM
 • Fooien en toeristenbelasting
 • Vervoer van & naar Schiphol
 • Reis & annuleringsverzekering
 • Boekingskosten, VZR bijdrage en Calamiteitenfonds a €27,50 per boeking

Boekingsformulier

Uiterlijk 10 augustus hoor je of jouw inschrijving door ons omgezet kan worden in een boeking!


Voorwaarden

Ondanks dat dit een reis is voor en door Trust Nobody liefhebbers ontkomen we niet aan het opstellen van een aantal voorwaarden. Wij houden het uiteraard zo vriendelijk mogelijk. In alle situaties waarbij onze voorwaarden niet voorzien, zijn de ANVR voorwaarden van toepassing.

Minimaal aantal deelnemers: 30 deelnemers

Maximaal aantal deelnemers: 50 deelnemers

Boekingsprocedure: Voor alle Patreon leden van Trust Nobody wordt de inschrijving gelijktijdig geopend. De inschrijving staat open gedurende 7 dagen, waarna we bekijken of we het minimale aantal van 30 deelnemers, maar ook het maximale aantal van 50 deelnemers behaald hebben.

Indien er nog plekken beschikbaar zijn, wordt de inschrijving ook geopend voor andere luisteraars van de Trust Nobody Podcast.

Indien we het maximale aantal van 50 deelnemers overschrijden dan wordt er ingedeeld op basis van de volgende voorrang regels.

 1. De Vrijstelling leden met voorinschrijving (€10,- lidmaatschap)
 2. Het Bondje leden met voorinschrijving (€6,- lidmaatschap)
 3. De Vrijstelling leden zonder voorinschrijving (€10,- lidmaatschap)
 4. Het Bondje leden zonder voorinschrijving (€6,- lidmaatschap)
 5. Alle luisteraars van Trust Nobody 

 

Uiterlijk 10 augustus 2021 hoor je of jouw inschrijving door ons omgezet kan worden in een boeking. 

Betaling

Om je boeking te bevestigen is een betaling vereist. Dit bedrag hebben wij nodig om het programma rond te krijgen. De betaling kan met iDeal worden voldaan.

Uiterlijk 14 augustus 2021: volledige betaling

Bij het uitblijven van betaling kan de reis worden geannuleerd en word je plek vergeven aan iemand anders.

 

Wijziging- en Annuleringsvoorwaarden

Mocht er een lokale lockdown zijn, waardoor Nederlanders niet welkom zijn in Tsjechië dan wordt er gezocht naar een nieuwe datum. Wil je dan niet langer mee? Dan ontvang je het gehele bedrag terug. Bucketlist Travel draagt er zorg voor dat dit geld zo snel mogelijk terug gestort wordt op je rekening.

Op alle andere situaties zijn de volgende voorwaarden en tarieven van toepassing. Onderstaande percentages zijn maximale percentages. Bucketlist Travel en Trust Nobody proberen de annuleringskosten zo laag mogelijk te houden, maar zijn gebonden aan externe leveranciers, zoals hotels.

 

Tot 60 dagen voor vertrek: maximaal 50% van de basisreissom

Tot 30 dagen voor vertrek: maximaal 75% van de basisreissom

Tot 7 dagen voor vertrek: maximaal 90% van de basisreissom

vanaf 7 dagen voor vertrek: maximaal 100% van de basisreissom

 

Trust Nobody en Bucketlist Travel adviseren om een annuleringsverzekering af te sluiten die je beschermt tegen verschillende redenen, waardoor je onverwacht moet annuleren. (optioneel bij te boeken).

 

Indien Tsjechië in de toekomst een vaccinatie of bewijs van vaccinatie verplicht gaan stellen om het land binnen te komen, dan zijn de volgende annuleringsregels van toepassing:

 

Indien de vaccinatie voor jou nog niet beschikbaar is op het moment van vertrek: kosteloze annulering

Indien de vaccinatie wel beschikbaar is maar je hebt deze bewust niet genomen: reguliere annuleringsvoorwaarden

 

Het team van Trust Nobody is aanwezig tijdens de gehele trip. Mocht 1 of meerdere van de hosts vanwege vooraf onvoorziene omstandigheden niet of gedeeltelijk niet aanwezig zijn tijdens deze reis, dan is dit geen geldige reden om te annuleren.

De organisatie kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden waarbij het bezoeken van een locatie niet mogelijk is. Er zal ten alle tijden gezocht worden naar een passend alternatief.