• Beste prijsaanbod
  • Persoonlijk contact
  • Jarenlange ervaring
  • Gratis reisadvies service
  • SGR & ANVR garantie

Doe mee met de leukste Reisquiz vakantiekriebels!

Vrijdag 16 april om 20:00

Deelname slechts €5,-

Hoofdprijs: Overnachting in hotel Wyllandrie in Twente

Het einde van de tunnel is in zicht en we gaan steeds meer terug naar het normaal. Toch is het nog steeds niet mogelijk om te reizen. Om die reden organiseren wij nog 1 keer een reisquiz met als thema vakantiekriebels, dit om jou alvast weer in de vakantiesferen te brengen want 1 ding is zeker, binnenkort mogen we weer!

Naast een leuke avond vol interessante, grappige en wetenswaardige vragen maak je kans op toffe prijzen. Ook steun je Bucketlist Travel enorm met je deelname om als reisbureau deze ongekende crisis door te komen en weer een mooie herstart te kunnen maken!

Meer informatie over de quiz

Deelname aan de quiz kost €5,- ! Voor dat bedrag krijg je 1 unieke inlogcode om mee te doen met de quiz. (je ontvangt de unieke inlogcode op de dag van de quiz in je mail!)

Je kunt meedoen via apparaten die met internet verbonden zijn zoals je laptop, tablet of telefoon. Per inlog kun je op 1 apparaat meedoen. Wil je samen met je gezin of vrienden de strijd aan gaan dan kan dat gezamenlijk op 1 apparaat. Wil je juist de strijd tegen ze aangaan, koop dan meerdere codes en vecht uit wie het meeste weet over reizen.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een hele leuke avond vol strijd en reisplezier maak jij ook kans op leuke prijzen tijdens deze quiz.

De nummer 1,2 en 3 van iedere quiz winnen een toffe prijs en daarnaast is er ook nog een prijs voor een aantal willekeurige deelnemers, je hebt dus altijd kans om iets te winnen!

 

Prijzenpot 16 april:

Hoofdprijs:

- De winnaar treft het en wint 1 overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt, bij hotel Wyllandrie.

Overige prijzen:
- Sieradenset van Demi Elly Jewelry t.w.v. €51,95
- Thuisescape spel van Sam Travel
- Wereldreis wijnproeverij van wijnproeverijbox.nl
- 2x een cruise reistrolley
- Een tas van organisch katoen van cottonpanda.nl
- Het boek 'Verliefd op Nederland'
- Waardebon van €25,- van 5thavenuebennekom.nl
- 3x een onderbroek van merein.nl
- Pannenkoek, drankje en ijscoupe voor 2 personen bij WItteHoeve in Giethoorn
- Voucher t.w.v. €50, te besteden bij bookingmonster in Giethoorn (voor bijvoorbeeld een kano, bootje, zeilpunter of rondvaart)

 

Waarom jouw deelname het verschil maakt!

Als reisbureau voeren wij inmiddels al meer dan een jaar geen reizen meer uit. Om Bucketlist Travel te laten voortbestaan grijpen wij alle kansen aan die we kunnen zodat wij in de toekomst weer prachtige reizen kunnen organiseren en samenstellen!

De volledige opbrengst van jouw deelname komt dan ook ten goede aan een kleine ondernemer met een passie voor zijn vak. Heel hartelijk dank daarvoor.

 

* De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden na goedkeuring bekend gemaakt via de Facebook pagina van Bucketlist Travel

* Verzamelde persoonsgegevens van Deelnemers aan deze quiz, worden door Bucketlist Travel opgenomen in de klantendatabase om deelnemers nieuwsbrieven te kunnen toezenden. De verzamelde persoonsgegevens worden niet verstrekt aan partners of derden. Bucketlist Travel zal de verzamelde persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen, overeenkomstig haar privacy statement.